Vi på TimeToMeet är ständigt på jakt efter nya konferens- och mötesplatser att addera till vårt redan stora utbud av möteslokaler. Spana in de senaste tillskotten av spännande mötesplatser i Stockholm som nu finns tillgängliga att smidigt och enkelt boka online på TimeToMeet!

CONVENDUM Strandvägen 1

Sedan 1 mars erbjuder Convendum moderna mötes- och konferensrum i unik miljö som andas kreativitet och historia – endast ett stenkast från Stureplan. I lokalerna finns bland annat en studio för er som vill spela in alltifrån en podd till ett helt album, ett magnifikt styrelserum med utsikt mot Nybroviken men också möjligheten att hyra en alldeles egen biograf.

Max antal gäster: 14
Adress: Strandvägen 1, Stockholm

Läs mer om och boka CONVENDUM Strandvägen 1

Västgötagatan 5

I hjärtat av Södermalm ligger Västgötagatan 5 – en hemtrevlig möteslokal med fokus på förstklassig service och vällagad mat med inspiration från trender och årstider.

Max antal gäster: 120
Adress: Västgötagatan 5, Stockholm

Läs mer om och boka Västgötagatan 5

Garnisonen Konferens

Ett stenkast från Karlaplans T-bana ligger Garnisonen Konferens som erbjuder ett antal olika nyrenoverade lokaler, allt från små mötesrum till en stor hörsal. Hemtrevlig, mjuk och modern inredning med hög mysfaktor i sann 70-talsanda.

Max antal gäster: 256
Adress: Karlavägen 100, Stockholm

Läs mer om och boka Garnisonen Konferens

Selected Office 

I en sekelskiftesvåning på Artillerigatan 6 på Östermalm i Stockholm, beläget ett stenkast från Nybrovikens glittrande vatten, erbjuder Selected Office kontorsrum, kontorsplatser/co-working, virtuellt kontor och mötesrum.

Max antal gäster: 20
Adress: Artillerigatan 6, Stockholm

Läs mer om och boka Selected Office

Lexicon Stockholm

På Stockholms kanske mest centrala läge ligger Lexicon Stockholm. Här finns både större och mindre konferensrum samt datorsalar som lämpar sig bra för till exempel utbildningar. Dessutom får gäster här ta del av deras alldeles egna glassbuffé!

Max antal gäster: 50
Adress: Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Läs mer om och boka Lexicon Stockholm

Hotel Hansson

I en ombonad miljö på en strategiskt central adress ett stenkast från Odenplan erbjuder Hotel Hansson möten med eller utan övernattning. På Hotel Hansson utlovas att er konferens kommer att präglas av personlig och flexibel service i en familjär atmosfär.

Max antal gäster: 40
Adress: Surbrunnsgatan 38, Stockholm

Läs mer om och boka Hotel Hansson

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − elva =