Vi på TimeToMeet är ständigt på jakt efter nya konferens- och mötesplatser att addera till vårt redan stora utbud av möteslokaler. Spana in de senaste tillskotten av spännande mötesplatser i Göteborg som nu finns tillgängliga att smidigt och enkelt boka online på TimeToMeet!

Ågrenska

På Lilla Amundön, endast 5 minuter från centrala Göteborg, ligger Ågrenska där möjligheten ges att konferera i fantastisk skärgårdsmiljö för en god sak. Allt överskott från konferensen går oavkortat tillbaka till Ågrenskas verksamhet för barn och ungdomar som har en funktionsnedsättning eller sällsynt diagnos. Samtliga möteslokaler har promenadavstånd till havet.

Max antal gäster: 103
Adress: Lillövägen, Lilla Amundön, Hovås

Läs mer om och boka Ågrenska

Centralhuset Konferens

I själva Centralstationen med omedelbar närhet till tåg, bussar, flygbuss, spårvagnar, parkeringshus och Nordens största inomhusshoppingcenter ligger Centralhuset Konferens. Samtliga möteslokaler är moderna, ljusa och flexibla med stora glasytor som ger energi åt mötet.

Max antal gäster: 85
Adress: Nils Ericsonplatsen 4, Göteborg

Läs mer om och boka Centralhuset Konferens

Viewpoint Avenue

Viewpoint Avenue erbjuder en liten och personlig konferensanläggning för er som vill vara avskilda men samtidigt befinna er på Avenyns bästa läge. Förutom en takterrass om 150 m2 med milsvid utsikt över Göteborgs takåsar erbjuder Viewpoint Avenue en vänlig atmosfär med mysig lounge och öppen spis.

Max antal gäster: 15
Adress: Kungsportsavenyn 10, våning 6, Göteborg

Läs mer om och boka Viewpoint Avenue

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *