Dags för vårkonferens? Ofta känns det fel att vara inomhus när solen börjar skina starkare och fåglarna kvittrar för fullt. Här är fem mötesplatser i Stockholm som låter er få möta våren på bästa sätt.

Hotell Skeppsbron

Mitt på Skeppsbron med Djurgårdsfärjan och det glittrande vattnet precis utanför entrén är Hotell Skeppsbron det perfekta stället att möta våren mitt i city. Sedan 2016 bedriver systrarna Terve sitt prisbelönta hotell som sedan i höstas erbjuder en ny, härlig konferens i hotellets familjära anda. Konferera in våren i hotellets moderna konferenslokal som med sina stora fönster skapar ett härligt ljusinsläpp.

Läs mer om och boka Hotell Skeppsbron

Häståkeriet C.W.

I Djurgårdens sköna natur, bara 10 minuter från Stockholms pulserande centrum, erbjuder Häståkeriet C.W. en unik konferensmiljö på landet men ändå mitt i stan. För att maximera tiden utomhus går att lägga till några av deras företagsaktiviteter till er konferensupplevelse, till exempel turridning, femkamp i det gröna eller varför inte prova deras nya aktivitet ledarskapsutveckling med horsepower?

Läs mer om och boka Häståkeriet C.W.

7A Odenplan

Med en oslagbar närhet till kommunikationer erbjuder 7A Odenplan möteslokaler med vackert ljusinsläpp. För att möta våren på riktigt – låt mötet eller måltiden äga rum i deras uppvärmda uterum! Eller planera in mingel i utomhusmiljö på någon av deras två terrasser som dessutom har en boulebana.

Läs mer om och boka 7A Odenplan

Grand Hotel Saltsjöbaden

Vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 30 minuter med Saltsjöbanan från Stockholm City ligger Grand Hotel Saltsjöbaden. Hotellet har anor från slutet av 1800-talet då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Varför inte låta deltagarna genom en vårseglats ta sig till eller från hotellet och samtidigt få möjlighet att besöka skärgården?

Läs mer om och boka Grand Hotel Saltsjöbaden

Nynäsgården Hotell & Konferens

Nynäsgården Hotell & Konferens i norra Nynäshamn, endast 30 minuter med bil från Globen, låter er konferera i en lugn och lummig trädgårdsmiljö med fantastisk mat. Förutom ljusa lokaler erbjuds gästerna flera utomhusaktiviteter. Varför inte börja dagen med ett yogapass i trädgården eller en match Segway-polo? Det finns även möjlighet att anordna ert grupparbete som en Walk and Talk i ett naturområde utanför hotellet.

Läs mer om och boka Nynäsgården Hotell & Konferens

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =