Dags för vårkonferens? Ofta känns det fel att vara inomhus när solen börjar skina starkare och fåglarna kvittrar för fullt. Här är fem mötesplatser i Göteborg som låter er få möta våren på bästa sätt.

Barken Viking

Var möter man våren bäst om inte till havs? Låt ert möte eller konferens äga rum ombord på Barken Viking som numera inte rör på sig, utan ligger väl förtöjd vid Gullbergskajen centralt i Göteborgs hamn. Möteslokalerna är belägna i Barken Vikings gamla lastutrymme, kring en ljusgård där dagsljuset strömmar ner. Väljer ni att sova över kan ni räkna med att vakna ni till vågornas brus.

Läs mer om och boka Barken Viking

Dockyard Hotel

Med ett unikt läge mitt emellan hav och stad vid Göta Älv är Dockyard Hotel ett utmärkt ställe att njuta av vårens ljus i kombination med frisk havsdoft. På ett gammalt militärbasområde erbjuder Dockyard Hotel en personlig konferensmiljö bara några meter från havet med möjlighet till övernattning.

Läs mer om och boka Dockyard Hotel

Nolvik Hotell & Konferens

Belägen intill Säve Flygplats, 20 min med bil från Göteborg, erbjuder Nolvik Hotell & Konferens möjlighet att konferera i en familjär atmosfär med panoramautsikt över flygfältet. Omgivningen runt flygplatsen är lantlig, nära småbåtshamn och öppna fält där vårens framsteg tydligt träder fram. Från mitten av april till mitten av oktober finns det möjlighet att utöka er konferens den lite annorlunda teambuildingaktiviteten “Fånarna på Farmen” – en händelserik och spännande lagkamp i lantlig miljö.

Läs mer om och boka Nolvik Hotell & Konferens

Ågrenska

Möt våren på Ågrenska i en unik skärgårdsmiljöLilla Amundönen samtidigt som ni gör en god gärning! Allt överskott från konferensen går nämligen oavkortat tillbaka till Ågrenskas verksamhet för barn och ungdomar som har en funktionsnedsättning eller sällsynt diagnos. Denna pärla ligger endast 15 minuter från centrala Göteborg och erbjuder lokaler för både mindre och större grupper – alla med promenadavstånd till havet!

Läs mer om och boka Ågrenska

Carlstens Fästning

Res tillbaka till år 1658 och konferera i en unik miljö på Marstrand! Högst upp på ön erbjuder Carlstens Fästning konferensmöjligheter i en historisk miljö men givetvis med all modern utrustning ni kan behöva. Förhöj vårkänslan och er konferensupplevelse genom att känna vårens friska vindar under en båttur i närliggande skärgård eller bara en stilla promenad runt ön med fikapaus.

Läs mer om och boka Carlstens Fästning

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *