Storstadspulsen i all ära, men ibland är det skönt att lämna city för att kunna hitta inspirationen och lugnet på riktigt. Oavsett om det gäller en kickoff, styrelsemöte eller heldagskonferens så finner ni här flera härliga mötes- och konferenslokaler i Stockholm med omnejd där vi kan utlova effektiva och trivsamma möten.

Regissörsvillan

I en lummig, filmhistorisk miljö finner ni Regissörsvillan! Med knappa 10 minuter från Stockholm City hittar ni här en historisk oas med rymliga möteslokaler och all den tekniska utrustning ni behöver. Inte bara det, 2018 blev de även belönande med pris för bästa dagkonferensanläggning i Stockholm av SSQ Award i gästbemötande och service!

Läs mer och boka enkelt ett mötesrum hos Regissörsvillan här. 

Herrängens Gård

Herrängens Gård är en vacker gård från 1700-talet, endast 10 minuter från Stockholm City. Med Långsjön precis intill, som bjuder in till både bad och skridskoåkning, skapar Herrängens Gård en unik upplevelse. Här hittar ni också matkreatören Jimmy Johannesson som 2015 tog sig till en semifinal i Årets kock. Välkomna till Herrängens Gård!

Läs mer och boka enkelt ett mötesrum hos Herrängens Gård här. 

Villa Elfvik Strand Konferens

Med utsikt över Stockholms inlopp erbjuder Villa Elfvik en exklusiv och privat möteslokal. Här har ni huset för er själva, kan njuta av lugnet och inspireras av den fantastiska miljön. Välkomna att boka Villa Elfvik Strand Konferens!

Läs mer och boka enkelt ett mötesrum hos Villa Elfvik Strand Konferens här. 

Nynäsgården Hotell & Konferens

I en lugn och lummig miljö erbjuder Nynäsgården konferenslokaler som skapar kreativa och effektiva möten. Här njuter ni av god mat och en härlig trädgård, endast 30 minuter från Globen i Stockholm. 

Läs mer och boka enkelt ett mötesrum hos Nynäsgården Hotell & Konferens här. 

 

Önskar du fler tips på konferenslokaler i Stockholm med omnejd? Spana in hela vårt utbud av möteslokaler i Stockholm här. 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *