Storstadspulsen i all ära, men ibland är det skönt att lämna city för att kunna hitta inspirationen och lugnet på riktigt. Oavsett om det gäller en kickoff, styrelsemöte eller heldagskonferens så finner ni här flera härliga mötes- och konferenslokaler i Göteborg med omnejd där vi kan utlova effektiva och trivsamma möten. 

Albatross Golfklubb Konferens

Inbäddad i grönska finner ni Albatross Golfklubb Konferens, endast 15 minuter från Göteborg City. I moderna konferensrum njuter ni av en härlig utsikt, och varför inte avsluta mötet med en runda på golfbanan? 

Läs mer och boka enkelt ett mötesrum hos Albatross Golfklubb Konferens här. 

Ågrenska Konferens

På Lilla Amundön finner ni Ågrenska. En unik anläggning i en unik skärgårdsmiljö, endast 15 minuter från centrala Göteborg. Allt överskott från konferensen går oavkortat tillbaka till Ågrenskas verksamhet för barn och ungdomar som har en funktionsnedsättning eller sällsynt diagnos. Här njuter ni av en härlig miljö – samtidigt som ni gör en god gärning. Allt med promenadavstånd till havet!

Läs mer och boka enkelt ett mötesrum hos Ågrenska Konferens här. 

Pensionat Styrsö Skäret

Med en 15 minuters härlig båtresa från Saltholmen når ni Pensionat Styrsö Skäret. I en hemtrevlig miljö njuter ni av havet, lugnet och den goda maten. Här finner ni konferensrum för upp till 30 personer, en öppen spis i sällskapsrummet och möjlighet att stanna över natten. Välkomna att boka Pensionat Styrsö Skäret!

Läs mer och boka enkelt ett mötesrum hos Pensionat Styrsö Skäret här. 

Önskar ni fler tips på konferenslokaler i Göteborg med omnejd? Här hittar ni hela vårt utbud på möteslokaler i Göteborg.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *