Ni är färre än tio personer och ska ha konferens. Passa på att dra fördel av att vara en liten grupp och boka in er på en anläggning som kan erbjuda det där lilla extra för den lilla konferensen.

Här är listan över de bästa konferensanläggningarna för den mindre gruppen i Stockholm. Samtliga anläggningar går snabbt och enkelt att boka på TimeToMeet.

Generator Stockholm

För små intima möten mitt i city precis bredvid Norra Bantorget erbjuder Generator lyx till överkomligt pris. Vald till ett av de 50 mest innovativa globala företagen (av Fast Company) bjuder Generator gästerna på prisbelönt inredning med extraordinär mat och dryck. Den färgglada miljön andas kreativitet och lek, och möjlighet till övernattning finns.

Läs mer om och boka Generator Stockholm

Villa Elfvik Strand

Söker ni avskildhet och extra lyx är Villa Elfvik Strand stället för er. Här är ni alltid den enda gruppen i huset och ni disponerar hela huset som ni önskar. Med sitt ostörda läge precis vid vattnet endast 20 minuter från Stureplan erbjuder Villa Elfvik Strand såväl halvdags- som heldagskonferenser med möjlighet till övernattning. Till skillnad från traditionella konferensanläggningar inger den vackra byggnaden känslan av att komma hem till någons spatiösa villa. Under sommarhalvåret kan ni segla och bada bara några minuter från huset.

Läs mer om och boka Villa Elfvik Strand

Kanaans Trädgårdscafé

Med sitt ostörda läge i ett naturreservat vid Mälaren i Bromma är familjeägda Kanaans Trädgårdscafé stället för er som söker konferensupplevelsen med det personliga engagemanget. Under er dagskonferens kan ni räkna med vällagad mat med mycket grönt och nybakade sötsaker till kaffet. Kanaans Trädgårdscafé är en vacker sekelskiftesvilla från 1886 med familjärt inredda rum och en vacker veranda ut mot vattnet. Bakom huset finns en stor trädgård där ni mellan möten kan spela ett parti kubb, krocket eller ta en promenad i längs vattnet i reservatet.

Läs mer om och boka Kanaans Trädgårdscafé

CONVENDUM

På flera centrala adresser, däribland Jakobsbergsgatan 16 och Regeringsgatan 48, erbjuder  Convendum en personlig miljö för den lilla konferensen i sina co-working center, där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I toppmoderna lokaler med förstklassig service, erbjuds ni en mängd kringtjänster såsom flertalet olika konferenspaket, transfer och annan conciergeservice.  

Läs mer om och boka CONVENDUM Jakobsbergsgatan 16 och Regeringsgatan 48

CONVENDUM Jakobsbergsgatan 16
CONVENDUM Regeringsgatan 48

Artisteriet Möten & Konferens

Ett stenkast till Vinterviken ligger Artisteriet Möten & Konferens – en liten familjär anläggning med inspiration från musiken. De kreativa mötesrummen med fungerande instrument på väggarna har fått namn och inspiration från storheter som Beethoven, Ann-Sofie Von Otter, Rolling Stones, ABBA och Celine Dion. Med äkta engagemang att uppfylla gästernas önskningar kan Artisteriet Möten & Konferens ordna såväl artister som föreläsare för att förgylla dagen med.

Läs mer om och boka Artisteriet Möten & Konferens

Spana in, sök och jämför fler anläggningar på TimeToMeet!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *