Ni är färre än tio personer och ska ha konferens. Passa på att dra fördel av att vara en liten grupp och boka in er på en anläggning som kan erbjuda det där lilla extra för den lilla konferensen.

Här är listan över de bästa konferensanläggningarna för den mindre gruppen i Göteborg. Samtliga anläggningar går snabbt och enkelt att boka på TimeToMeet.

Lyckholms Konferens

För mindre grupper som söker en unik miljö i en rogivande atmosfär där gammalt möter nytt är svaret Kvarteret Lyckholms. Med centralt läge i staden erbjuder Kvarteret Lyckholms kreativa konferenslokaler i den varsamt renoverade K-Märkta Disponentvillan från 1880-talet. Varje mötesrum har en egen spektakulär touch. Förvänta er en upplevelse utöver den traditionella konferensen.

Läs mer om och boka Lyckholms Konferens

Hotel Lorensberg

Med endast två mötesrum är det moderna och centrala Hotel Lorensberg är ett perfekt alternativ för mindre konferenser. Förutom en personlig atmosfär erbjuder konferenshotellet närhet till mässområdet och fin utsikt mot Berzeliigatan. Gästerna har även tillgång till gemensamma utrymmen, som glasverandan och den trevliga innergården samt den välkomnande hotellobbyn.

Läs mer om och boka Hotel Lorensberg

Hotel Villan

I ett kulturminnesmärkt trähus med skärgårdskänsla ute på Eriksberg vid Norra Älvstranden, endast 10 minuter från city, erbjuder Hotel Villan personliga och exklusiva konferenser ideala för den mindre gruppen. Smakfullt inredda konferenslokaler kombineras med utsikt över älven, kajpromenaden och båtarna. Restaurangen som drivs i egen regi serverar gärna mat från havet. Vid övernattning startar ni dagen med hembakt bröd.

Läs mer om och boka Hotel Villan

Viewpoint Avenue

Viewpoint Avenue är en liten och personlig konferensanläggning för dig som vill söker avskildhet mitt på Avenyn. Lokalerna erbjuder mysig lounge, öppen spis, vänlig atmosfär och på takterrassen om 150 m2 har ni milsvid utsikt över Göteborgs takåsar. Perfekt läge för en givande konferens för den lilla gruppen.

Läs mer om och boka Viewpoint Avenue

Hotel Waterfront

I en unik miljö i det forna porterbryggeriet precis intill Göteborgs hamninlopp, erbjuder Hotel Waterfront en lugn och trevlig miljö att mötas. Samtliga konferenslokaler har alla utsikt över Göta älv och den spännande miljön skapar bra förutsättningar för kreativa möten. Dessutom finns det möjlighet att krydda er konferens med olika spännande aktiviteter såsom Porterprovning i en över 100 år gammal öltunna, kör en Volvo PV på en guidad tur runt Göteborg, åk RIB-båt eller peppa arbetsgruppen med energifull teambuilding.

Läs mer om och boka Hotel Waterfront

Spana in, sök och jämför fler anläggningar på TimeToMeet!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *