Sommaren är på ingång och Göteborg bjuder på både sol, vind och vatten. Vad passar då bättre än att boka nästa konferens precis vid havet? Här listar vi våra allra mest havsnära och unika möteslokaler i Göteborg med omnejd. 

Vi på TimeToMeet strävar efter att kunna erbjuda så många olika, spännande konferenslokaler som möjligt. Lika många som det finns olika behov hos er som bokar. Just havsnära möteslokaler råkar vi ha många av i Göteborg, så vad sägs om att boka nästa konferens på en båt eller på en vacker ö i skärgården?

The Barge

På en pråm vid Klippans småbåtshamn finner ni The Barge, en unik anläggning med en fantastisk utsikt över Eriksbergskranen och Älvsborgsbron. Här kommer kreativiteten sprudla bland konferensdeltagarna när Stenbåtarna passerar förbi utanför fönstret. 

Max antal gäster: 44
Adress: Adolf Edelsvärdsgata 12, Pråm 2, Göteborg

Pensionat Styrsö Skäret

I Göteborgs södra skärgård ligger Pensionat Styrsö Skäret, endast en 15 minuter härlig båtresa från Saltholmen. Pensionatet bjuder på en hemtrevlig miljö med möjlighet att även sova över. 

Max antal gäster: 30
Adress: Skäretvägen 53, Styrsö

Hotel Waterfront

Precis intill hamninloppet, med Älvsborgsbron och havet i bakgrunden, ligger Hotel Waterfront. Här finner ni en lugn och trevlig miljö, perfekt för det kreativa mötet. 

Max antal gäster: 12
Adress: Adolf Edelsvärds Gata 10, Göteborg

 

Letar du efter fler mötesrum i Göteborg. Här hittar du alla våra konferenslokaler i Göteborg med omnejd.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *