Sommaren går mot sin ände och hösten är på ingång. Det är dags att kicka igång hösten och vad passar då bättre än en kick off? Här listar vi våra bästa tips på mötes- och konferenslokaler som erbjuder aktiviteter som gör er kick off extra minnesvärd. 

Hösten betyder ofta en uppstart av nya projekt och då passar det bra att ha en kick off. För att skapa en bra samhörighet och känsla avslutar ni bäst dagens möten med en gemensam aktivitet för teambuilding. 

Swing by Golfbaren

Hos Swing by Golfbaren är gräset alltid lite grönare. Efter intensiva och effektiva möten avslutar ni bäst med en runda på minigolfbanan. 

Max antal gäster: 70
Adress: Surbrunnsgatan 46, Stockholm

The Barge

Varför inte starta mötet i Klippans småbåtshamn för att sedan åka en fartfylld tur till Marstrand, Mollösund eller Smögen? Hos The Barge får ni en havsnära lokal till ert möte som kan kombineras med en fartfylld tur i en av deras ribbåtar. 

Max antal gäster: 44
Adress: Adolf Edelsvärdsgata 12, Pråm 2, Göteborg

Herrängens Gård

Kombinera konferensen med en match i boule. Eller varför inte ett bad i sensommaren? På Herrängens Gård hittar ni vackra, ljusa lokaler, en mästerkock och möjlighet till både en match i boule eller fotboll. 

Max antal gäster: 35 
Adress: Segeltorpsvägen 49-51, Älvsjö, Stockholm

 

Önskar du fler tips på spännande möteslokaler? Här hittar du inspirerande möteslokaler i Stockholm och i Göteborg

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *